Nfl kezdő szorzók és játéksorok minden héten 2023-ban

Versenyképes lehetőség, újszerű és bőkezű üdvözlési ösztönzők, valamint egy letisztult felhasználói felület a terv részét képezik, ha kétségtelenül az Enthusiasts Sportfogadóval rendelkezik. Nehéz lesz megtalálni az optimális téteket a kiélezett NFL-mérkőzésen.Bár nem, a contours.com-on információkat kínálunk az NFL valószínűleg legkiválóbb játékszegmensei számára, valamint ingyenes professzionális válogatást adunk. Ebben a rövid útmutatóban megengedjük Önnek, hogy a legjobb és több mint hiteles sportfogadók címkéit lássa el, amelyek NFL sportesemények körvonalait kínálják.

  • Ami sérülés lesz, hogy rekordot tároljunk a vadonatúj csütörtök esti meccsek előtt.
  • Ez is a mindennapi álomnak köszönhetően indult, de meghosszabbodtam, hogy az internetes sportfogadások legnagyobb pályája közé tartozom.
  • Ez segít felfedezni egy új játékos lehetőségét a játék kimenetelének meghatározására.
  • A valós idejű fogadás feltörésként szolgál a fogadók számára, hogy módosítsák a fogadásokat a játékon belül, fedezzék a fogadásokat a kockázat csökkentése érdekében, és kihasználják a buck-out döntéseket a fogadások korai rendezésére.
  • Az NFL parlays lehetővé teszi, hogy több tétet keverjen egyetlen fogadásra.

De beleszámítva a szakasz továbbadást is, akkor egy olyan végösszeg kerülne, aminek van egy félrésze, és ezért kizárja a lehetséges találattól távol. Számos ötlet létezik, hogy az NFL-ben való játék miért valóban elterjedt. Az online fogadás felfedezési kompenzációt kap, ha feliratkozik a backlinkeknek köszönhetően. Biztos lehet benne, hogy felhagyunk az elfogultságokkal, és őszinte véleményt adunk a sportfogadásokról.

888sport vélemény: Kezdő Nfl nap 1. lépés Esély És nyomon követheti

A felsorolás tehát nem kimerítő, és az is lehet, hogy nem az összes NFL-kontúrokat kínáló, jobban fogadó internetes oldal. Azt 888sport vélemény javaslom, hogy azelőtt hajtsa végre az üldözést, hogy regisztráljon egy ingyenes számlát, amelyhez bármilyen sportfogadó is tartozik, és fogadásokat fog tenni. Emellett a családi foglalkozási előnytől távol mérem fel a diktátumot, hiszen az adott csapatok akkor teljesítenek a legjobban, ha otthon próbálnak ki. Ugyanakkor alaposan szemügyre veszem a fogadási nyomokat, és lehetősége lesz arra, hogy szakértelmet adjon az online játék érzékeléséhez, mivel mindkét előnye és a legújabb szerencsejáték közösségi oldala lesz. Ahhoz, hogy egy házi esélyes birtokoljon +2,5 pontot, egyébként sokkal kevesebbet, a vadonatúj próbaméret nagyobb, és most sokkal jobban dől az esélytelenebbé.

Minden szakértői következtetésünk az NFL közelgő esélyéről

888sport vélemény

Úgy tűnik, Taylor ma megteszi, de nem te inspiráltad a vadonatúj terjedést. Ny (1-dos SU/0-step 3 ATS) továbbra is próbálkozik a 4. hónapban, megtartva Seattle-t a kedd esti videojátékban. De a Denver (1-3-as lépés SU/0-3-step one ATS) megszerezte az utolsó huszonnégy dolgot, ami a győzelemre utalt, és a jó 3-pontos favorit volt. A Minnesota (1-step 3 SU/1-2-1 ATS) végül csődbe ment a szezon legelső győzelme miatt. “Ez egy erősség a Joes-egyezéshez képest. A hatalmas előnyök azonnal meghozták a Vikings +5-öt. A közvélemény talán szerte van K.C.-ben, minden tipikusan” – mondta Lucas. Az új Cardinals, akik 3-lépéses 1-es ATS-sel rendelkeznek, és hamarosan cuatro-0 ATS-t értek el, 59%-ot kapnak a nagyon korai jegyektől/66%-ot a nagyon korai dollárból a továbbadáskor.

Hogyan döntsünk egy tájékozott Nfl Prop fogadás mellett

Az új Cardinals 58%-át vonzza a helyek/a felár 56%-a az első feltételezett. Az egyenes téteknél a legújabb Chiefek a belépő 90%-án/a készpénz 86%-án belül húzódnak. A BetMGM pénzvonalainak legkorábbi negyedének és legelső 50 százaléka azonos. Az Ohio Area nyitott -105, ami ma páros pénz a legelső negyedéves pénzvonalhoz, ahol a hivatkozási összeg majdnem cuatro/lépés, és a készpénz 9/lépés. -110, most pedig +105, még akkor is, ha az ülőhelyek 81%-át és a készpénz 87%-át kapja meg. Az összesen negyvenöt hétvégi este 47-re költözött a szombati naphoz képest.

Figyelembe veszik a családi előnyt, a sérüléseket, az időjárást és más szempontokat, és látják, hogy melyik a kedvenc (-) és ki az új esélytelen (+). Ha egy erős sportoló hazugságidővé válik, az új NFL-kínálatot kínáljuk, hogy nagyot változtassunk mások választásán. Olvassa el a véleményeket, és elemezze, és élvezheti a saját problémáit, amelyeket bárki más kapott azokkal a dolgozókkal.

888sport vélemény

2023-as próbálkozás egy tökéletes szezonból a Chiefsbe, aki hat videojátékot veszített, és te is teheted, az otthonodban szomorú 5-4 volt. Az egyének vereségei valójában csak távoli emlékek, még akkor is, ha a Patrick Mahomes & Co. az utolsó öt évben utoljára az új Extremely Panban volt. Öt ember maradt a vadonatúj NFL rájátszásban, és a Super Dish 58-ban is lehet, hogy veszélybe kerülhet a vasárnapi AFC és NFC cím online játéka. Lorenzo Reyes visszatért a legnagyobb tétjeivel az NFC-re, és Ön az AFC konferencia bajnoki meccsén fog részt venni. A legújabb NFL-esélyek legyőzése valójában érzelmi feladat, és olyasvalami, aminek elsajátítása sokáig tart.